Politică

IGOR DODON VA MERGE ÎN VIZITĂ DE LUCRU PE POLIGON ARMATEI NAȚIONALE, PENTRU A VERIFICA INFORMAȚIA PRIVIND MODERNIZAREA ACESTUIA CU SUPORTUL SUA

11 august, 2017

Luni, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua o vizită de lucru la poligonul Armatei Naționale în satul Bulboaca, cu scopul de a verifica informația privind modernizarea acestuia cu suportul SUA. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta Igor Dodon a scris vineri pe pagina sa facebook.

„În ultimul timp se poartă multe discuții despre poligonul militar de la Bulboaca, despre implicarea americanilor și finanțările care vin din SUA. În calitate de comandant suprem al forțelor armate, în ziua de luni voi merge în vizită de lucru pe poligon, pentru a clarifica pe loc starea lucrurilor. Să nu uităm că suntem un stat neutru și eu nu voi admite ca soldații moldoveni să fie parte sau piese în mașinăria vreunui bloc militar, fie el din Vest sau din Est”, a declarat Dodon.

În ajun ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit, a efectuat o vizită la Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale și a confirmat că SUA continuă să acorde sprijin pentru modernizarea acestuia în cadrul grantului alocat în mărime de 1,6 mil. dolari.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.