Politică

CONSILIERUL ORĂŞENESC A „PARTIDUL NOSTRU” DIN SÎNGERA RESPINGE ORICE INSINUĂRI PRIVIND IMPLICAREA LUI ÎN DECESUL PRIMARULUI MIHAI LARI

11 august, 2017

Consilierul orăşenesc din partea „Partidului Nostru”, Ion Duca, respinge cu vehemenţă orice acuzaţii sau insinuări în legătură cu moartea primarului oraşului Sîngera din suburbia capitalei, Mihai Lari.

Potrivit agenției INFOTAG, în cadrul unei conferinţe de presă Ion Duca a menţionat că a fost cu Mihai Lari în raporturi strict de serviciu.

„Am fost profund indignat de faptul că instituţiile mass-media au difuzat anumite informaţii denigratoare în adresa mea, în adresa familiei mele. A început totul de la publicarea unui articol într-un ziar”, a menţionat Ion Duca

Potrivit lui, aceste insinuări l-au afectat atât pe el personal, cât şi familia sa. El a precizat că nici măcar nu era în ţară în ziua în care a avut loc tragedia, iar de atunci şi până în prezent nu a fost citat, nu a fost audiat şi nu are niciun statut în cadrul dosarului penal deschis pe cazul decesului primarului Mihai Lari.

„Consider că mass-media nu era în drept să distribuie o astfel de informaţie neavând suport factologic în vederea situaţiei care s-a creat. Consider că aceasta s-a dat în spectacol şi s-a aventurat, asumându-şi dreptul de anchetator, fără a aştepta să avem rezultatul anchetei care se desfăşoară, iar la moment nici nu există rezultatul expertizei”, a spus Ion Duca.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.