Politică

LIDERUL PDM: PSRM ŞI PL SE TEM CĂ LUCRURILE SE VOR SCHIMBA SPRE BINE ÎN CHIŞINĂU DUPĂ NUMIREA VICEPRIMARILOR

07 noiembrie, 2017

Partidul Socialiştilor (PSRM) şi Partidul Liberal (PL) se tem că lucrurile se vor schimba spre bine în Chişinău după numirea viceprimarilor, consideră preşedintele Partidului Democrat (PDM), Vladimir Plahotniuc.

Potrivit agenţiei INFOTAG, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă după şedinţa conducerii PDM, el a spus că „PSRM şi PL se tem că pierd controlul asupra municipiului, care până acum le-a adus atâta satisfacție, iar locuitorilor – doar nemulţumire”.

„Trebuie să recunoaştem că oraşul este un dezastru, presa şi societatea civilă semnalizează de ani de zile schemele de corupţie la primărie. De asemenea, trebuie să recunoaştem că aceste semnalări nu au fost tratase serios de instituţiile abilitate, de aceea a venit timpul să corectăm şi această situaţie”, a spus Plahotniuc.

Potrivit lui, afirmaţiile socialiştilor şi liberalilor că Plahotniuc, prin atac raider, prin nominalizarea anumitor viceprimari a preluat Primăria sunt nefondate.

„Vreau să-i întreb pe Igor Dodon (Preşedintele RM şi fostul preşedinte al PSRM – „I.”) și pe Mihai Ghimpu (preşedintele PL – „I.”): Voi împreună ca partide dețineți majoritatea în Consiliul Municipal. De ce nu puneți voi un primar interimar, dacă oricum omogen exprimați nemulțumirea față de cei care au fost nominalizați ca viceprimari? De ce lăsați PD, care are doar un singur consilier în CMC, să vă pună primarul interimar și viceprimarii? Socialiștii și liberalii pot să facă tot ce vor în Primăria municipiului Chișinău, căci ei dețin majoritatea în CMC. Ei pot muta și Primăria ori la Colonița, ori la Condrița”, a spus Plahotniuc.

Coordonatorul coaliţiei de guvernare a menţionat că, indiferent de cine va conduce Primăria capitalei, partidul său va conlucra activ cu Primăria pentru eficientizarea activității ei, dar și pentru eliminarea schemelor de corupție.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.