Politică

IGOR DODON CONSIDERĂ CĂ ÎN PRIMUL AN DE PREŞEDINŢIE A PUS TEMELIA UNOR VIITOARE PROIECTE

14 noiembrie, 2017

Preşedintele Igor Dodon sisţine că în primul an de preşedinţie „a reuşit să pună temelia unor proiecte politice şi sociale care îşi vor găsi împlinirea în următoarea perioadă”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris pe pagina sa de facebook, unde a vorbit despre primul an de aflare în funcţia de Preşedinte al ţării.

„Profit de acest prilej pentru a le mulţumi tuturor celor care au avut încredere în mine, au ieşit la votare şi mi-au oferit mandatul de şef al statului. La sigur că în fiecare zi a funcţiei mele nu am încetat să am în vizor solicitările şi speranţele Dumneavoastră”, a menţionat Dodon.

El consideră important faptul că în noua sa funcţie „a continuat să se întâlnească cu cetăţenii, să fie aproape de ei şi să le asculte păsul şi, ori de câte ori a fost posibil, să le rezolve problemele pe care i le-au prezentat”.

„Promit să fiu la fel de deschis spre comunicare şi de acum încolo. Promit că ceea ce am început în domeniul relaţiilor externe, în domeniul reîntregirii ţării în domeniul consolidării statalităţii şi identităţii moldoveneşti, va fi dus la un final pozitiv. În ciuda celor care au încercat şi încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de preşedinte, eu îmi voi onora mandatul încredinţat de cetăţeni. Un an a fost doar începutul, lucrurile cele mari încă urmează să vină şi să fie realizate cu succes”, a subliniat Dodon, care îşi marchează luni prima aniversare de aflare în funcţia de şef de stat în cadrul unei vizite de lucru la Moscova.

Igor Dodon a obţinut victoria în alegerile prezidenţiale pe 13 noiembrie 2016. În turul doi de scrutin, el a învins-o pe Maia Sandu, acumulând 52,11% sau 834 081 de voturi ale cetăţenilor Moldovei.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.14 10:02 Grigore
    Clar ca este greu, clar ca parlament si guvern nu dav posibilitati, da totus dl Dodon trebue sa face macar ceva pentru norod.
  2. 2017.11.14 10:06 Serafim
    Au dreptatea si cei care spuna ca Dodon esre presedinte-turist...
  3. 2017.11.14 12:37 Xoria
    Primu an era numai inceput, la finele anului 2018 Igor Dodon sa arata ce puterea el ara.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.