CREDITE AGRO

Politică

PCRM A PROPUS INSTITUIREA „ORDINULUI IUDA” SPECIAL PENTRU DEMOCRATUL DUMITRU DIACOV

16 noiembrie, 2017
<mt_str50>

Primul cavaler al „Ordinului Iuda” de gradul întâi trebuie să fie desemnat Dumitru Diacov (preşedintele de onoare al Partidului Democrat – „I.”) pentru un număr fără precedent de trădări în cariera sa politică, consideră Partidul Comuniştilor (PCRM).

Potrivit agenţiei INFOTAG, PCRM a publicat o declaraţie în acest sens pe pagina sa în legătură cu faptul că Diacov a sprijinit la şedinţa Comisiei parlamentară pentru cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media proiectul de lege privind modificarea Constituţiei referitor la înlocuirea sintagmei „limba moldovenească” cu „limba română”.

„În anul 2014, în Parlament a izbucnit un scandal. În Acordul cu Brazilia era indicat că documentul a fost întocmit în limba moldovenească. Diacov a spus atunci că majoritatea populației Moldovei declară că limba moldovenească și acest lucru poate fi ușor demonstrat printr-un referendum. Trei ani mai târziu, același Diacov a votat pentru limba română în Constituție”, se arată în declarație.

PCRM consideră că „Diacov l-a trădat pe Lucinschi (al doilea președinte al Moldovei – „I.”), care l-au adus în politică.

„El și-a trădat colegii de ieri care au încercat să facă din el un om de stat. El a trădat alegătorii atunci când şi-a vândut propriul partid, iar acum acest partid personifică un regim corupt şi uzurpator în Moldova. Acum Diacov a trădat propriul popor, identitatea și memoria lui istorică. În mare măsură, Diacov și-a trădat țara, și-a trădat părinții”, susţin comuniştii.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

 1. 2017.11.16 12:05 Elena
  El sa face asta cu sufletu deschis si dulci...
 2. 2017.11.16 12:07 Marina
  Plahotniuc derjit Dumitru v ejovih rucavitah...
 3. 2017.11.16 12:09 Stanislav
  El este om si politic FERECIT - are familia frumoasa, are mult colegii care sun gata sa sustin la or ce moment greu...

adaugă comentariu

 • nume
 • email
 • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player