Politică

PCRM A PROPUS INSTITUIREA „ORDINULUI IUDA” SPECIAL PENTRU DEMOCRATUL DUMITRU DIACOV

16 noiembrie, 2017

Primul cavaler al „Ordinului Iuda” de gradul întâi trebuie să fie desemnat Dumitru Diacov (preşedintele de onoare al Partidului Democrat – „I.”) pentru un număr fără precedent de trădări în cariera sa politică, consideră Partidul Comuniştilor (PCRM).

Potrivit agenţiei INFOTAG, PCRM a publicat o declaraţie în acest sens pe pagina sa în legătură cu faptul că Diacov a sprijinit la şedinţa Comisiei parlamentară pentru cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media proiectul de lege privind modificarea Constituţiei referitor la înlocuirea sintagmei „limba moldovenească” cu „limba română”.

„În anul 2014, în Parlament a izbucnit un scandal. În Acordul cu Brazilia era indicat că documentul a fost întocmit în limba moldovenească. Diacov a spus atunci că majoritatea populației Moldovei declară că limba moldovenească și acest lucru poate fi ușor demonstrat printr-un referendum. Trei ani mai târziu, același Diacov a votat pentru limba română în Constituție”, se arată în declarație.

PCRM consideră că „Diacov l-a trădat pe Lucinschi (al doilea președinte al Moldovei – „I.”), care l-au adus în politică.

„El și-a trădat colegii de ieri care au încercat să facă din el un om de stat. El a trădat alegătorii atunci când şi-a vândut propriul partid, iar acum acest partid personifică un regim corupt şi uzurpator în Moldova. Acum Diacov a trădat propriul popor, identitatea și memoria lui istorică. În mare măsură, Diacov și-a trădat țara, și-a trădat părinții”, susţin comuniştii.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.16 12:05 Elena
    El sa face asta cu sufletu deschis si dulci...
  2. 2017.11.16 12:07 Marina
    Plahotniuc derjit Dumitru v ejovih rucavitah...
  3. 2017.11.16 12:09 Stanislav
    El este om si politic FERECIT - are familia frumoasa, are mult colegii care sun gata sa sustin la or ce moment greu...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.