Politică

PDM CONSIDERĂ CĂ REZULTATELE ALEGERILOR PRIMARILOR ARATĂ CĂ CETĂŢENII SPRIJINĂ VECTORUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE A MOLDOVEI

21 noiembrie, 2017

Cetăţenii sprijină vectorul european de dezvoltare a Moldovei, iar acest lucru este demonstrat de rezultatele alegerilor locale ale primarilor, care s-au desfăşurat duminică şi în cadrul cărora în opt din zece localităţi au învins candidaţii Partidului Democrat, susţine purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Vitalie Gamurari.

Potrivit agenţiei INFOTAG, marţi, în cadrul unui briefing de presă după şedinţa conducerii partidului, el a spus că „în alte două localităţi candidaţii PDM au ajuns în turul doi şi, de asemenea, sunt favoriţi”.

„Cetățenii sprijină vectorul european, deoarece principalii concurenți electorali au fost candidații Partidului Socialiştilor, care pledează pentru vectorul opus. Vom studia acest rezultat și sperăm că o astfel de tendință pozitivă va continua și în următoarele campanii”, a explicat Gamurari.

El a mai spus că la şedinţă a fost discutat proiectul bugetui de stat pentru anul 2018.

„O prioritate este reabilitarea drumurilor, precum și problemele sociale. Am discutat, de asemenea, problema securității energetice și a eficienței energetice”, a spus purtătorul de cuvânt.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.