Politică

PREȘEDINTELE IGOR DODON A OFERIT LA MOSCOVA UN INTERVIU PENTRU POSTUL DE TELEVIZIUNE RTVI, AI CĂRUI JURNALIȘTI NU AU FOST LĂSAȚI SĂ INTRE ÎN MOLDOVA

29 ianuarie, 2018

Președintele Igor Dodon a oferit la Moscova un interviu pentru postul de televiziune RTVI, ai cărui jurnaliști nu au fost lăsați să intre în Moldova săptămâna trecută. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta el a anunțat pe pagina sa de facebook.

„După cum am promis, am oferit un interviu jurnaliștilor de la postul de televiziune internațional RTVI, care va fi difuzat în această săptămână, în cadrul emisiunii ample de bilanţ „Noile bilanţuri la RTVI, pe ambele părţi ale oceanului”. Am răspuns la toate întrebările adresate”, a scris Dodon.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Președintelui, Ion ceban, a promis că șeful statului va da un interviu postului tv în cauyă, exprimându-și indignarea în legătură cu „noua expulzare a jurnaliştilor de pe teritoriul Moldovei şi piedicile puse activităţii normale a mass-media pe teritoriul ţării”.

Președintele și serviciul său de presă nu au anunțat nimic despre deplasarea și scopul vizitei la Moscova. Se presupune că el este în tranzit la Moscova. Weekendul trecut el a publicat fotografii din Altai, unde a fost în vacanță.

Președintele este criticat pe rețelele sociale pentru faptul că pleacă deseori în vacanță. Vicepreședintele Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari, a scris că „Igor Dodon este cel mai obosit președinte”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.01.29 18:54 Смерч
    Сколько можно воду в ступе толочь?
  2. 2018.01.29 18:58 Efim
    Im place ca dl Dodon este foarte deschis, el este tot timp apropiat de oameni.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.