Politică

​UNIONIŞTII ÎL ÎNDEAMNĂ PE PREŞEDINTELE IGOR DODON „SĂ NU SE JOACE CU FOCUL”

07 martie, 2018

Asociaţia unionistă „Unirea–ODIP” îl îndeamnă pe Preşedintele Igor Dodon „să nu se joace cu focul” drept răspuns la declaraţia şefului statului, făcută miercuri, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate, precum că „CSS este profund îngrijorat de posibilele acțiuni de destabilizare care ar putea să aibă loc în perioada 24-27 martie”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, într-un comunicat al asociaţiei se menţionează că „situația într-adevăr începe să se destabilizeze din cauza celor mai mari acte de corupție, furturi, fărădelegi, trădări și batjocoriri ale acestui stat și cetățenilor săi”.

„Pe 25 martie, la Chişinău vor avea loc acțiuni îngrijorătoare pentru clanurile din care faceți parte sau cu care sunteți afiliat dumneavoastră și pe care le slujiți. Vor veni oameni cu un ideal sfânt, oameni pe care i-ați mințit, furat, trădat și înșelat cu nemiluita, ani la rând. Oameni plecați de ani buni peste hotarele ţării vor veni să se facă văzuți, auziți și înțeleși odată și pentru totdeauna. Nu vă jucați cu focul! Răbdarea oamenilor este la limită!”, se arată î comunicat.

Unioniştii solicită organelor competente „să se autosesizeze în privința declarațiilor și acțiunilor Președintelui RM care sfidează Constituția și lezează demnitatea națională a poporului Republicii Moldova, instigă la ură interetnică, xenofobie și război civil”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.