Politică

PRIMAR ORAŞULUI ORHEI L-A ÎNAINTAT PE ADJUNCTUL SĂU DREPT CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PRIMAR DE CHIȘINĂU

21 martie, 2018

Viceprimarul Orheiului, Reghina Apostolova, a fost propusă de Partidul Șor drept candidat la funcția de primar de Chișinău la alegeri anticipate din 20 mai. Anunţul a fost făcut, miercuri, în cadrul unui briefing, de către primarul oraşului Orhei, omul de afaceri Ilan Șor, condamnat la 7,5 de ani de detenție pentru fraude financiare.

Potrivit agenției INFOTAG, el a menţionat că candidatul din partea partidului său este o persoană capabilă „să pună un bec și să construiască drumuri”, precum și o persoană care știe „cum să sporească rapid bunăstarea chișinăuienilor”.

„Apostolova va avea o sarcină destul de dificilă. Ca şi mai înainte, considerăm că aceste alegeri sunt lipsite de sens și o cheltuială nejustificată de bani, deoarece noul primarul se va alege pe o perioadă de doar un an, până în 2019, și fără o echipă. Se formează o situație paradoxală și este foarte greu de făcut ceva. Însă noi am decis să propunem la funcția de primar de Chișinău o persoană de încredere și cu experiență, care va fi susținută de profesioniști de la Orhei. Anume Partidul Șor a demonstrat în ultimul timp că chiar și o singură formațiune este capabilă să schimbe situația din oraș spre bine”, consideră Șor.

Șor a comunicat că Apostolova a avut grijă ca la Orhei să implementeze mai multe proiecte importante, manifestându-se ca un manager pregătit. Anterior, ea a lucrat mult timp ca director de școală, a fost pretorul sectorului Râșcani al capitalei.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.