Politică

NICOLAI GRIGORIŞIN A FOST ÎNREGISTRAT DREPT CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PRIMAR DE BĂLȚI DIN PARTEA „PARTIDULUI NOSTRU”

19 aprilie, 2018

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți, Nicolai Grigorişin a fost înregistrat miercuri de către Circumscripția electorală municipală Bălți.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al PN, la etapa actuală are loc campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea în calitate de candidat independent a vicepreședintelui „Partidului Nostru”, Elena Grițco.

„La acest pas „Partidul Nostru” a fost nevoit să recurgă din cauza temerii că autoritățile îl pot exclude pe Grigorișin din cursa electorală pentru capitala de nord. Elena Grițco va fi înregistrată conform procedurii prevăzute pentru candidații independenți, pentru înregistrarea ei fiind nevoie de circa 6 mii de semnături ale locuitorilor oraşului”, se arată în comunicat.

Despre intenţia de a candida la primăria oraşului Bălţi au anunţat candidatul Partidului Socialiştilor, fostul viceprimar Alexandru Usatîi, reprezentantul Partidului Unităţii Naţionale, Sergiu Burlacu, în vârstă de 27 de ani, şi reprezentanta Platformei DA, Arina Spătaru.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.