Politică

​ PREŞEDINTELE PLATFORMEI DA CERE CURŢII DE CONTURI SĂ DESFĂŞOARE UN AUDIT LA PRIMĂRIA ORAŞULUI ORHEI

10 august, 2018

Preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, cere Curţii de Conturi să desfăşoare un audit la primăria oraşului Orhei, condusă de liderul Partidului Şor, omul de afaceri Ilan Şor. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris pe pagina sa de facebook.

„Cer Curții de Conturi să organizeze în regim de urgență un audit complet la primăria Orhei pentru a verifica proporțiile găurii negre în care a fost aruncată această instituție de către Şor și acoliții săi, care au contractat credite enorme și pe care orheienii vor trebui să le restituie asemeni miliardelor furate”, a menţionat Năstase.

El a rugat parlamentarii din opoziția antioligarhică să formuleze un demers oficial în acest sens către Curtea de Conturi pentru a iniţia controlul.

Năstase a menţionat că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, „îl foloseşte acum pe Ilan Şor pentru a dezbina societatea”. Drept exemplu el a adus faptul că Şor şi susţinătorii lui afirmă că Maia Sandu şi Andrei Năstase doresc închiderea magazinelor sociale.

„Este un subiect pe care nu l-am abordat niciodată decât din perspectiva apărării drepturilor consumatorilor și a lipsei unui control riguros din partea statului în beneficiul oamenilor și societăţii, pe toate dimensiunile posibile: administrativă, medicală, sanitară, epidemiologică, ecologică, a securității alimentare. Ținând cont și de ultimele investigații de presă, Curtea de Conturi trebuie să organizeze un audit complet la primăria Orhei”, a menţionat Năstase.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.08.10 18:11 Ivan
    Ce asta - invidie?
  2. 2018.08.10 18:18 bORIS
    mULTI CRED CA DL nASTASE SA FIE PRESEDINTE PARLAMENTULUI DUPA 24 FEBRUARIE, DA D-NA SANDU - PRIM-MINISTRU MOLDOVEI.,
  3. 2018.08.10 18:21 Vlad
    Pentru lupta reala cu coruptia in Moldova, dl Nastase trebue sa fie neaparat procuror general!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.