Politică

COMPONENŢA GUVERNULUI SE FORMEAZĂ DOAR ÎN BAZA DORINŢELOR LUI PLAHOTNIUC – PARTIDUL LIBERAL

19 septembrie, 2018

Componenţa Guvernului se formează doar în baza dorinţelor liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Potrivit agenţiei INFOTAG, de această opinie este Partidul Liberal.

Într-o declaraţie a PL referitor la numirea a doi miniştri noi se menţionează că „modificarea componenței Guvernului la doar nouă luni de activitate arată că, în toți acești ani, din 2009 încoace, toate guvernele formate fără reprezentanți ai PL au dus la compromiterea democrației și a reformelor, fapt confirmat prin izolarea politică și financiară a partenerilor externi și UE”.

În opinia liberalilor, „aducerea la cârma Ministerului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale a Silviei Radu, care a distrus funcționalitatea Primăriei Chişinău și a orașului în întregime, aflându-se ilegal în funcția de primar general, și care a dat dovadă de incompetență managerială și abuz în serviciu, ne dovedește că, între Silvia Radu și Vlad Plahotniuc există un pact, „eu ție – tu mie”, încă din perioada când deținea șefia la Union Fenosa”.

„Aceasta demonstrează o dată în plus că guvernele sunt la cheremul lui Vlad Plahotniuc, și nu a majorității parlamentare, că cetățenii și problemele lor n-au fost și nu sunt o prioritate a actualei guvernări, precum declară PDM. Interesul guvernării de azi rămâne banul, puterea și concentrarea acesteia, cât mai mult, în mâinile unui singur om”, se arată în declaraţia PL.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.