Politică

SOCIALIŞTII INTENŢIONEAZĂ SĂ DESFĂŞOARE UN PROTEST DE AMPLOARE LA CHIŞINĂU PE 18 NOIEMBRIE

16 octombrie, 2018

Partidul Socialiştilor (PSRM) intenţionează să desfăşoare un protest de amploare la Chişinău pe 18 noiembrie.

Potrivit agenţiei INFOTAG, marţi, în cadrul unui briefing, secretarul pentru ideologie al PSRM şi şeful fracţiunii socialiste în Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, a menţionat că la acţiune vor participa zeci de mii de cetățeni, care vor protesta împotriva a nouă ani de guvernare antipopulară şi antistatală.

„La eveniment va fi prezentat şi programul oficial al acțiunilor partidului pentru perioada de pregătire și desfășurare a alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019”, a remarcat socialistul.

Comentând „unele declarații ale autorităților cu privire la posibilitatea desființării instituției prezidențiale”, Ceban a subliniat că, „la primul apel, oamenii sunt gata să iasă în apărarea instituţiei prezidenţiale și a șefului statului, care este singurul reprezentant legitim al cetățenilor la nivel de stat”.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a menţionat că „multe partide care se declară a fi de opoziție proeuropeană au făcut parte din acest regim criminal, care timp de nouă ani şi-a bătut joc de Moldova”.

„De aceea, Partidul Socialiştilor este singura forță de opoziție care oferă o alternativă la regimul actual”, a subliniat el.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.