Politică

PLATFORMA DA ŞI PAS VOR PARTICIPA LA ALEGERILE PARLAMENTARE ÎN BLOC COMUN

05 noiembrie, 2018

Platforma „Demnitate şi Adevăr (DA) şi Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) vor participa la viitoarele alegeri parlamentare în blocul politic comun ACUM

Potrivit agenţiei INFOTAG, acest lucru a fost confirmat sâmbătă de liderii formaţiunilor, Andrei Năstase şi Maia Sandu, care au prezentat oficial programul angajamentelor asumate în faţa cetăţenilor, promiţând, că salariul mediu lunar va creşte până la 11 mii de lei, preţurile la medicamente vor scădea, iar sistemul educaţiei va fi susţinut. Politicienii de opoziţie s-au mai angajat să îndeplinească toate condiţiile necesare pentru a depune cererea de aderare la UE în 2023.

Potrivit Maiei Sandu, „trebuie depuse toate eforturile pentru a asigura o viață decentă în republică - unde legea să fie una pentru toți, unde munca onestă şi asiduă este apreciată înalt, unde se creează locuri de muncă și se plătesc salarii bune, unde statul acționează în interesele cetățenilor și îi respectă”.

Andrei Năstase și-a exprimat opinia că „respirația Moldovei s-a oprit practic din cauza regimului criminal al lui Vlad Plahotniuc, care a preluat în mod samavolnic toată puterea în țară, iar cetățenii conștienți nu au altă soluţie decât să meargă la urne și să voteze pentru libertate, demnitate și un viitor prosper al Moldovei”.

„După alegeri, vom face din nou Republica Moldova o țară liberă: liberă de corupție, de minciuni, de manipulare și de teroare. Adepţii regimului sunt puțini, iar majoritatea este cu noi”, susţine liderul Platformei DA.

Prezent la eveniment, președintele Partidului Național Liberal din România, Ludovic Orban, a declarat că victoria ACUM „va fi o victorie pentru fiecare cetățean al republicii, deoarece pentru Moldova a sosit momentul de cotitură – fie drumul spre nicăieri sau spre Europa”.

Președintele unuia dintre cele mai mari partide din UE, Partidul Popular European (PPE), Joseph Daul, a trimis o scrisoare de salut, citită în cadrul evenimentului, unde a subliniat că numai ACUM „poate oferi o alternativă decentă cetățenilor, pe care o merită”.

După prezentare, reprezentanții și susținătorii opoziției de dreapta au mers prin centrul Chișinăului, distribuind pliante cu programul electoral.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.11.05 14:31 Andreq
    Sandu si Nastase a facut prim pas corect spre victoria la alegeri 24 februarie.
  2. 2018.11.05 14:34 Svetlana
    Ei au bune sanse sa primesc mai mult ca 55 de procente.
  3. 2018.11.05 14:36 Alex
    otus dna Sandu trebue sa fie prima in lista candidatilor din bloc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.