Politică

PARTIDUL COMUNIȘTILOR PROPUNE VERIFICAREA ACTIVITĂŢII FUNDAȚIILOR DE CARITATE ALE LUI PLAHOTNIUC ȘI DODON

22 noiembrie, 2018

Partidul Comuniștilor propune crearea unei „Comisii parlamentare speciale pentru identificarea surselor de finanțare ale unos astfel de fundații de binefacere precum „Edelweiss” a lui Vlad Plahotniuc și „Din suflet” a „Primei Doamne” Galina Dodon”.

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta se arată într-o declarație a PCRM privind concluziile comisiei pentru analiza activității în Moldova a Fundației „Open Dialog” precum că aceasta „a activat în înţelegere cu serviciile secrete ale Rusiei împotriva intereselor Moldovei”.

Comuniștii sunt convinși că concluziile comisiei, susținute și de către Partidul Socialiștilor, „sunt imparţiale” pentru a convinge populația că Federația Rusă și serviciile speciale ale acesteia creează prin intermediul organizațiilor neguvernamentale subordonate o rețea de agenți de influență în Moldova cu scopul de a încerca să dezechilibreze țara de pe „pilonul parcursului european” și să o întoarcă sub influența Rusiei”.

În opinia lor, pentru Parlament este mult mai important să investigheze activitatea sus-numitor fundații de caritate, „suma banilor din conturile cărora depășește posibilitățile Moldovei întregi, unde businessul este împiedicat, iar numărul agenților economici este în continuă scădere”.

„Acest lucru poate însemna că „Edelweiss” și „Din suflet” sunt finanțate din miliardul furat, precum și din străinătate și sunt folosite de Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor în scopuri electorale”, consideră comuniștii, care sunt gata să participe la activitatea comisiei parlamentare speciale.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.11.22 12:56 Vlad
    De ce anime acum face asta dL Voronin?
  2. 2018.11.22 13:05 Trofim
    Précis este, ca dL Voronin ceva stir, ce este great si I Calac legend.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.