Politică

PARTICIPAREA ACTIVĂ A CETĂŢENILOR LA ALEGERI VA DETERMINA ACTUALA GUVERNARE SĂ PLECE – PREŞEDINTELE PLATFORMEI DA

07 decembrie, 2018

Participarea activă a cetățenilor la alegeri va determina actuala guvernare să plece, consideră Andrei Năstase, președintele Partidului DA, care formează blocul politic ACUM împreună cu PAS.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a menţionat în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune că „cetățenii trebuie să participe masiv la alegerile parlamentare, deoarece numărul mare de voturi conștiente va fi cheia pentru ca regimul să-şi înceteze existenţa”.

„Trebuie să punem capăt corupției, sărăciei și minciunilor. Republica are nevoie de o nouă guvernare, care nu se va ocupa de hoţie și propria îmbogățire, ci va schimba situația din țară în bine prin profesionalism și încrederea cetățenilor. Iată de ce niciun cetățean nu ar trebui să rămână acasă în ziua alegerilor. Eu cred în poporul Moldovei”, a spus Năstase.

Potrivit lui, blocul ACUM nu poartă niciun fel de negocieri cu alte partide referitor la eventuala participare comună la alegeri.

„Dar ușile noastre sunt deschise tuturor cetățenilor care susțin vectorul proeuropean și sunt profesioniști demni”, a subliniat Năstase.

El a spus că în timpul apropiat va face publică listele de candidați la alegerile din partea blocului ACUM, precizând că el însuşi este gata să participe în orice circumscripţie, dar deocamdată nu există o decizie finală”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.