Politică

LANSAREA ANULUI FAMILIEI ÎN MOLDOVA VA AVEA LOC LA SFÂRŞITUL LUNII IANUARIE LA PALATUL REPUBLICII

15 ianuarie, 2019

Lansarea Anului Familiei în Moldova va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie la Palatul Republicii. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a comunicat marţi, pe pagina sa de facebook, Preşedintele Igor Dodon, care la sfârşitul anului trecut a semnat decretul privind desfăşurarea Anului Familiei în 2019.

„În cadrul şedinţei am discutat despre rolul important pe care-l joacă familia în societatea noastră. În vederea desfășurării la nivel înalt a Anului Familiei, am constituit un grup de lucru care va elabora un plan de măsuri de susținere și promovare a instituției familiei, plan ce va include zeci de acțiuni cu caracter local și național”, a menţionat Dodon.

El a amintit că a anunţat despre lansarea Anului Familiei în cadrul Congresului Mondial al Familiei, care a avut loc la Chişinău în septembrie 2018.

„Viitorul oricărei ţări și prosperarea statului depind nu doar de situaţia economică, dar şi de starea generală a societăţii, de situaţia demografică și cea în care sunt crescuți și educați copiii noștri. Iată de ce vom depune toate eforturile, inclusiv prin politici de stat și inițiative sănătoase în vederea fortificării instituției familiei”, a subliniat Dodon.

După cum a informat anterior INFOTAG, anul 2018 a fost declarat Anul lui Ştefan cel Mare. Lansarea și încheierea Anului Domnitorului Moldovei, de asemenea, a avut loc la Palatul Republicii. La eveniment au participat angajați ai administrației prezidențiale și activiști ai Partidului Socialiştilor, în timp ce Parlamentul, Guvernul și alte organe guvernamentale au ignorat evenimentul.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.