Politică

UNIONIŞTII I-AU DORIT PREŞEDINTELUI IGOR DODON DE ZIUA SA „MULŢI ANI LA ÎNCHISOARE”

19 februarie, 2019

Reprezentanţii organizaţiei unioniste „Unirea-ODIP” au desfăşurat marţi un flash-mob în faţa clădirii Preşedinţiei, „felicitându-l” pe Preşedintele Igor Dodon cu ocazia zilei de naştere, serbată în ajun.

Potrivit agenţiei INFOTAG, la acţiune au participat vreo zece tineri, care ţineau pancarte cu mesajul „La mulţi ani cu executare” şi scandau „Dodon – la închisoare!”.

Susţinătorii unirii Moldovei cu România i-au adus Preşedintelui în dar o geantă de sport (pentru bani, similară celei prezentate la o conferință de presă de Ilan Şor – „I.”), cătușe și un fel de bilet de avion „într-o direcție, spre Moscova”.

Președintele „Unirea-ODIP”, candidatul Partidului Liberal, Vlad Bileţchi, consideră că „Președintele merită cătușele pentru falsificarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din 2016, pentru trădarea intereselor Moldovei, precum și pentru declarațiile care ţin de incitarea la ura etnică și xenofobie”.

În opinia unionistului, Dodon „a căzut în dizgraţia lui Vlad Plahotniuc (președintele Partidului Democrat – „I.”)”.

„Acest lucru confirmă faptul că Plahotniuc nu l-a felicitat pe Președinte de ziua de naștere. Și acum poate fi iniţiată procedura de impeachment lui Dodon”, a spus el.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.02.20 09:07 MARIA
    Rusina, de ce scrieti despre asa ceva?
  2. 2019.02.20 09:10 Ana
    Acum socialistii chistiga alegerile si sa vedem ce sa fie cu inionistii...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.