Politică

COPREŞEDINTELE BLOCULUI ELECTORAL ACUM, ANDREI NĂSTASE, A PUBLICAT "10 PAŞI CĂTRE LIBERTATE"

21 februarie, 2019

Copreşedintele blocului electoral ACUM, Andrei Năstase, a publicat "10 paşi către libertate", care, în opinia sa, "trebuie să-i facă fiecare cetăţean al Moldovei".

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a comunicat pe pagina sa de facebook că primul lucru pe care cetăţenii trebuie să-l facă este "să conştientizeze cât de săracă este Moldova, cât de bogaţi sunt cei de la putere şi cât de săracă este restul populaţiei".

Al doilea lucru este "să analizeze toate deciziile antidemocratice prin care votul oamenilor este obstrucţionat, mai ales votul celor din diasporă, a căror cetăţenie nu mai este recunoscută şi este suspendată arbitrar de regimul criminal al lui Plahotniuc".

"Analizează critic şi obiectiv devalizarea bugetului de stat, furtul miliardului şi complicitatea lui Plahotniuc cu Dodon şi Şor pentru a stăpâni în continuare Moldova. Evaluează corect şi fără patimă viitorul tău şi al familiei tale, în condiţiile în care aceşti oligarhi mafioţi vor rămâne la putere, în tandem, pentru anii care vor urma", a spus Năstase.

Potrivit lui, "dacă rezultatele acestei analize sunt îngrijorătoare, este momentul să decizi să votezi, căci a vota este cel mai democratic mod de a decide asumat viitorul tău".

"Dacă ai decis să ieşi la vot, votează pentru schimbarea fundamentală a modului în care se face astăzi politică în Republica Moldova. Votează pentru libertate, demnitate, cinste, bun simţ, meritocraţie, stat de drept, justiţie liberă, locuri de muncă, salarii corecte, pensii decente şi o viaţă mai bună. Votează pentru o reală integrare europeană, pentru valorile si principiile specifice democraţiilor occidentale. Votează oameni noi, votează caractere!", a spus avocatul.

El a subliniat că "nu trebuie irosite voturile pe falşi independenţi şi partide clientelare, de buzunar".

"Sună-ţi toţi prietenii, rudele de acasă sau din străinătate, convinge-i să voteze! O prezenţă masivă la vot va da peste cap toate calculele meschine ale hoţilor de a se menţine la putere pentru a-şi bate joc în continuare de ţară şi oameni. Cel mai mare coşmar al lor este prezenţa noastră masivă la vot!", susţine Năstase.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.