Politică

RENATO USATÎI CONSIDERĂ CĂ ÎN SPATELE AMENINŢĂRILOR ÎN ADRESA RUDELOR SALE SE AFLĂ IGOR DODON

22 februarie, 2019

În spatele omului care mult timp îmi transmitea mesaje cu ameninţări în adresa rudelor mele se află Igor Dodon, a spus, în ajun, pe reţelele sociale, preşedintele „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi.

Potrivit agenției INFOTAG, el a menţionat că în aceste mesaje erau scene de violenţă asupra copiilor, prelucrate în photoshop.

Usatîi a recunoscut că în toamna anului trecut „copilul său era însoţit de pază”.

„În calitate de fiu şi tată, am făcut totul pentru a asigura securitatea apropiaţilor mei”, a remarcat politicianul, subliniind că, aproape imediat după primirea ameninţărilor, a început să se ocupe activ de căutarea celui care le trimitea.

„la această acţiune s-au alăturat studenții creativi. Anterior, ei au ajuns până la serverul lui Vlad Plahotniuc (coordonatorul coaliției de guvernământ din Moldova – „I.”). Să fiu sincer, anume la Plahotniuc m-am gândit mai întâi ca fiind cel care a comandat această ticăloşie. Dar știam că el are anumite principii. De exemplu, să nu lupte cu familia. M-am gândit și la Şor, dar totul s-a dovedita fi altfel. Recent, s-a constatat că persoana care a scris aceste mesaje avea legătură cu Dodon. Nu-mi venea să cred. Știu că Dodon este ticălos și josnic. Dar are trei copii. Am strâns toate informațiile despre această persoană, avocații mei și fosta mea soție s-au adresat la poliție. Acum cer doar un lucru de la Ministerul Afacerilor Interne – să rețină această persoană, până când Dodon nu l-a ascuns pe o insulă sau într-un subsol”, a spus Usatîi.

În opinia sa, „după ceea ce și-a permis Dodon în legătură cu copilul și părinții, el poate face orice”.

„Astăzi regret doar un singur lucru: Dodon, care a luat bani de la mine, care a stat la masa mea, s-a dovedit a fi un netrebnic josnic”, a spus politicianul, care se ascunde în străinătate de justiția moldovenească.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.