Politică

LIDERUL ACUM ÎNDEAMNĂ PARTIDUL SOCIALIŞTILOR „SĂ DEMONSTREZE CĂ NU VA COOPERA NICIODATĂ CU PARTIDUL DEMOCRAT”

21 martie, 2019

Copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, a cerut socialiștilor „să demonstreze că nu vor coopera niciodată cu Partidul Democrat, așa cum a fost în timpul activităţii Parlamentului de ultima legislatură”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el le-a propus într-un mesaj video de la Bruxelles „să iasă în stradă și să arate tuturor că nu va exista o alianță cu Plahotniuc”. Năstase insistă, de asemenea, asupra faptului că deputații care au ajuns în Parlament pe lista PSRM să răspundă direct la întrebarea: doresc schimbări reale în republică sau nu?

Potrivit lui, mulți deputați socialiști „au dosare despre care nimeni nu știe și chiar Președintele Igor Dodon este ostaticul unui dosar penal”.

Politicianul de opoziţie susține că împotriva lui și Maiei Sandu „este, la fel, pregătit o cauză penală privind trădare de Patrie (investigația parlamentară a implicării Fundației „Open Dialogue” în treburile interne ale RM – „I.”).

„Plahotniuc nu se va opri, el este gata să transforme Moldova într-o mare închisoare, este gata să facă un incendiu în Moldova pentru a rămâne la putere”, a spus Năstase.

El a spus că „trebuie făcut tot posibilul pentru a nu lăsa nici un deputat, cu excepția Partidului Şor, să ajungă în haremul lui Plahotniuc”.

„Deputații socialiști să arate că sunt pe partea cetățenilor. Noi am creat condițiile pentru aceasta, am propus un pachet de inițiative care să conțină ceea ce întreaga Moldovă are nevoie – democrație, sistem de justiție independent, crearea unui stat de drept, supremaţia legii”, a declarat avocatul, care a spus că, în caz de necesitate, împotriva regimului vor fi organizate proteste și chiar o revoluție”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.03.21 10:54 eva
    Nastase trebue sa prelua procuratura generala si punctu!!!
  2. 2019.03.21 10:58 Svetlana
    Dl Nastase are o harizma buna, speram ca el sa face macar ceva pentru Moldova si pentru noi, moldovenii.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.