Politică

CONSILIULUI POLITIC NAȚIONAL AL PLDM A VOTAT PENTRU REVOCAREA VICEPREȘEDINȚILOR ŞI A BIROULUI PERMANENT AL PARTIDULUI

26 martie, 2019

La Partidul Liberal Democrat se fac remanieri de cadre: au fost revocaţi din funcţie vicepreședinții (inclusiv Maria Ciobanu, singurul deputat membru al PLDM, care a intrat în Parlament pe lista blocului ACUM – „I.”), şi membrii Biroului Permanent Central.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al PLDM, decizia a fost luată la şedinţa Consiliului Politic Național al partidului. Pentru revocare au votat 51 de persoane. De asemenea, a fost modificată componența Consiliului: unii membri au fost excluși în baza cererii de demisie sau a absențelor nemotivate. În același timp, s-a votat cooptarea unor noi membri.

Potrivit comunicatului, preşedintele PLDM, Tudor Deliu, a îndemnat membrii partidului „să își asume schimbarea și evoluția de mai departe a formaţiunii”.

„Vă îndemn la acțiune, la implicare, la ieșirea din anonimat și revitalizarea acestei formațiuni politice, în toate aspectele. Avem oameni onești, fideli și competenți. Este păcat să nu fructificăm cu înțelepciune și responsabilitate capacitățile lor. Am fost și suntem promotorii valorilor europene. Vrem să perpetuăm aceste valori prin acțiuni concrete, prin implicarea de facto a întregii noastre echipe. Pentru aceasta avem nevoie de susținerea dumneavoastră, de acel impuls sincer, care ne va uni pentru scopul nostru nobil”, a punctat Tudor Deliu.

El a enumerat obiectivele formațiunii politice pentru viitorul apropiat: prelungirea activității privind reconstituirea organizațiilor primare și teritoriale; evaluarea și fortificarea structurilor teritoriale ale partidului; responsabilizarea organizațiilor teritoriale pentru alegerile locale; activizarea sporirii vizibilității partidului; fortificarea relațiilor cu partenerii politici europeni.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.