Politică

ROMÂNIA, CA ŞI MOLDOVA, S-A TRANSFORMAT ÎNTR-UN CÂMP DE LUPTĂ A FORŢELOR PROEUROPENE ŞI ANTIEUROPENE – VICTOR PONTA

03 mai, 2019

România, ca şi Moldova, s-a transformat într-un câmp de luptă a forţelor proeuropene şi antieuropene, susţine fostul premier al României, candidatul la funcţia de eurodeputat din partea partidului român ProRomâia, Victor Ponta.

Potrivit agenţiei INFOTAG, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că „în România sunt mulți oponenți ai ideilor europene, deoarece Uniunea Europeană nu acceptă distrugerea bazelor democraţiei, hoţia”.

„Din păcate, avem o forță politică care deține cele mai importante funcţii de stat, care urmează poziții antieuropene (e vorba de Partidul Social Democrat – „I.”). Dar Moldova și România ar trebui să înțeleagă că viitorul lor se află în Europa, iar dacă încep să se îndepărteze de UE, viața va deveni mai rea, exodul populaţiei va continua, iar țara va fi condusă de politicieni corupți”, a spus el.

Comentând negocierile privind formarea Guvernului în Republica Moldova, Ponta a spus că „este vorba fie pe aprobarea unui guvern proeuropean sau a unuia prorus”.

„Primul scenariu va fi în favoarea Moldovei, al doilea – nu. De aceea, Moldova ar trebui să răspundă la întrebarea: țara fie merge înainte cu Europa, fie face un pas înapoi spre Rusia”, a spus politicianul.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.05.03 10:34 Ovidiu
    El a fost bun prim-ministru.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.