Politică

​LIDERUL „PARTIDULUI NOSTRU”, RENATO USATÎI, RESPINGE INFORMAŢIA CĂ AR FI FOST DAT ÎN CĂUTARE ÎN RUSIA

20 mai, 2019

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, respinge informaţia că ar fi fost dat în căutare în Rusia. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris pe reţelele sociale.

Vineri seara, în unele surse media din Moldova a apărut informația că cetățeanul RM, Renato Usatîi, este dat în căutare. Presa făcea referire la un comunicat oficial al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei. Cu toate acestea, în comunicat nu este indicată data anunțării în căutare și nici motivul acesteia.

La rândul său, Usatîi a publicat un certificat eliberat de MAI al Rusiei precum că el nu este dat în căutare, nu este condamnat și pe numele său nu au loc niciun fel de acţiuni de investigație. Certificatul este datat din 26 aprilie 2019.

„Elita politică a Moldovei a făcut totul pentru a mă distruge. Unele personaje din Rusia au încercat să mă facă ascultător. Mass-media din Moldova scrie că sunt pe lista federală a persoanelor date în căutare în Federația Rusă. Să ajungem până luni și vom vorbi online”, a scris Usatîi pe pagina de facebook.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.