Politică

PREMIERUL MAIA SANDU PLEDEAZĂ PENTRU MENŢINEREA COALIŢIEI DE GUVERNARE, CHIAR DACĂ ACEASTA E FRAGILĂ

17 iulie, 2019

Prim-ministrul Moldovei, Maia Sandu, pledează pentru menţinerea coaliţiei de guvernare, chiar dacă aceasta e fragilă. Potrivit reporterului special al agenţiei INFOTAG de la Berlin, despre aceasta ea a declarat la întâlnirea de marți seara cu diaspora moldovenească din Germania, unde a efectuat o vizită oficială.

Întrebată de faptul că diaspora nu aprobă alegerile anticipate, Sandu a remarcat că „pentru schimbări spre bine este nevoie de timp”.

„Majoritatea parlamentară și Guvernul au fost create cu mare greu, deoarece au fost formate de partide foarte diferite. Parteneriatul cu socialiştii se confruntă cu multe provocări”, a precizat prim-ministrul.

Ea a menționat că una dintre provocări este numirea noului procuror general al Republicii Moldova.

„Trebuie să fie o persoană integră și neafiliată politic. Cetățenii trebuie să aibă convingerea cp persoanele care încalcă legea vor fi neapărat pedepsite”, a spus Sandu.

Premierul a mai spus că se va adresa procuraturii pentru a cere explicaţii referitor la interceptarea telefoanelor sale în trecut.

„Chiar și în calitate de prim-ministru, nu sunt sigură că nu sunt interceptată și acum și nu știu cine a organizat acest lucru: persoane private sau structuri de stat”, a spus Sandu.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.07.17 18:07 Galina
    Pozitia este absolut corecta - societatea in mare majoritatea nu vre alegerilor...
  2. 2019.07.17 18:10 Nina
    Acum dna Sandu are o suta de procente popularitate in Moldova, bravo ei!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.