Politică

PREMIERUL MAIA SANDU SE VA ÎNTÂLNI CU SECRETARUL DE STAT AL SUA, MIKE POMPEO, PE 18 SEPTEMBRIE

17 septembrie, 2019

O delegaţie a Guvernului Moldovei, condusă de prim-ministrul Maia Sandu, va întreprinde în perioada 18-19 septembrie prima vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

Surse din cadrul Guvernului au comunicat agenţiei INFOTAG că, pe 18 septembrie, premierul va avea o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Michael R. Pompeo, pentru a discuta „prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și SUA”.

Programul vizitei mai include o serie de întrevederi cu oficiali americani de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA, dar și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți la Washington.

Delegația Republicii Moldova include şi alţi membri ai Guvernului: viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Nicu Popescu, ministrul Finanțelor, Natalia Gavriliță, precum şi consilierii prim-ministrului, Vladislav Kulminski şi Victoria Roșa.

Vizita oficială a delegaţiei guvernamentale urma să aibă loc la sfârşitul lunii august, însă a fost amânată la solicitarea părţii americane.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.