Politică

RENATO USATÎI A NUMIT PSRM „PARTIDUL MINCINOŞILOR”

09 octombrie, 2019

Partidul Socialiştilor este partidul celor mai mari mincinoși, iar liderul său de facto, Igor Dodon, se ocupă de denigrarea imaginii mele politice, a declarat președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, candidat la primăria oraşului Bălți.

Potrivit agenției INFOTAG, pe rețelele de socializare el a atras atenția la faptul că, în ultimele zile, la Bălți au început să vină cam des liderii socialiștilor.

„Dodon, în calitate de Președinte, să instrucțiuni de la sediul PSRM din Bălți. Rezultatele propagandei lor le vom vedea pe 20 octombrie”, a spus politicianul care a câștigat din primul tur alegerile la Bălți în 2015.

El a făcut un apel către mass-media controlată de socialiști de a „înceta practica de a-l ponegri”.

„Astăzi, asupra mea și a partidului se revarsă fluxuri enorme de minciuni. Și de toate acestea se ocupa mass-media PSRM. O mulțime de site-uri de gunoi scriu că Usatîi a venit în Moldova să ia locul lui Plahotniuc. Scriu că Usatîi se teme să meargă la Moscova din cauza fricii de Ministerul de Interne al Rusiei. Spun încă o dată că în Federația Rusă nu există cauze penale împotriva mea. Dimpotrivă, la Moscova mi s-a spus că Dodon personal merge la toate nivelurile de conducere din Federația Rusă și spune că trebuie de urgenţă să fie inițiate cauze penale împotriva lui Usatîi. Încetaţi să vă ocupaţi de știri false”, le-a spus Usatîi socialiștilor, numindu-l pe Dodon „noul Plahotniuc, care acționează împotriva lui atât în țară, cât și în străinătate”.

Usatîi l-a acuzat pe oponentul său din partea PSRM, Alexandr Nesterovschi, că a copiat spotul electoral al actualului președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.