Politică

PREMIERUL MAIA SANDU: NEGOCIERI PE MARGINEA SCHIMBĂRILOR DE CADRE ÎN GUVERN NU SUNT

10 octombrie, 2019

Negocieri privind componența Guvernului nu sunt, a declarat, miercuri, premierul Maia Sandu, comentând la o conferință de presă afirmaţiile Președintelui Igor Dodon cu privire la posibile schimbări în funcțiile de miniştri.

Potrivit agenţiei INFOTAG, ea a menționat că Guvernul lucrează în baza unui program guvernamental, care a fost aprobat şi de deputații Partidului Socialiștilor (PSRM), de aceea discuțiile cu privire la rezultatele activității ministerelor nu pot avea loc decât în Parlament.

„Suntem deschiși să discutăm probleme concrete pe platforma parlamentară. Dodon își poate exprima opinia la fel ca şi fiecare cetățean al Moldovei, însă deciziile în privinţa componenței cabinetului le ia premierul”, a spus Sandu.

După cum a informat anterior INFOTAG, Președintele a spus la o emisiune de televiziune că „niciodată nu a cerut demisia niciunuia dintre miniștrii guvernului actual, dar unii dintre ei ar trebui să plece din funcțiile”. El a mai spus că PSRM poate propune candidați pentru funcții de miniştri, dacă conducerea guvernului nu are alți oameni.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.10.10 11:19 Horia
    Dna Sandu degeaba spune asa, fara socialistii si dl Dodon ea nu poate sa face nimic la guvern.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.