Politică

PREMIERUL CONSIDERĂ CĂ SCOPUL REAL AL „POLITICIENILOR ÎNGRIJORAŢI” ESTE SĂ NU FIE UITAŢI

10 decembrie, 2019

Premierul Ion Chicu consideră că „îngrijorații şi potenții” care astăzi îl critică atâta au scopul de a nu fi uitaţi.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris luni pe pagina sa de facebook, comentând criticile referitoare la lipsa de pregătire pentru iarnă, aduse de fostul premier Maia Sandu şi colegul ei din blocul ACUM, liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Potrivit lui, aceştia, „care toată vara s-au ocupat de preluarea schemelor, reparații costisitoare din bugetul public a curţii blocului unde trăiesc, dar și alte isprăvi de genul acesta, în loc să pregătească țara de sezonul rece, caută disperat „să greiereze” ceva, numai sa nu-i uite lumea”.

„Am informația că potenta doamnă (Sandu – „I.”), în afară de adresările disperate către partenerii de dezvoltare de a stopa colaborarea cu Republica Moldova (până nu redevine ea premier/președinte/procuror şi mamă a națiunii), mai dă târcoale și prin alte părți pentru a zădărnici eforturile guvernului de a soluționa problemele energetice, inclusiv aprovizionarea cu gaze”, a remarcat Chicu.

Premierul consideră că aceasta „e în stilul ei, căci vrea atenţie”.

„Dar noi nu avem timp, trebuie să curățim mizeria pe care a lăsat-o în administrația publică centrală. Abia vineri am reușit să-i corectăm isprava cu reținerile de salarii”, a amintit Chicu, care a îndemnat cetăţenii să fie calmi şi „să nu să se lase manipulați de oameni care au un singur scop, un regretabil scop”.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.12.10 12:24 Elena
    Dna Sandu tot timpu are dreptate chind spune si declara ceva.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.