Politică

PLATFORMA DA FACE UN NOU APEL CĂTRE PARTIDE SĂ SPRIJINE UN CANDIDAT APARTINIC LA ALEGERILE DIN HÎNCEŞTI

21 ianuarie, 2020

Platforma „Demnitate și Adevăr” (DA) îşi reiterează apelul către „toate forțele democratice europene și naționale din Moldova în vederea desemnării și susținerii unui candidat neafiliat politic la alegerile din circumscripția nr.38 (Hîncești)”.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul formaţiunii, acest apel a fost lansat în ajun de Biroului Politic al partidului, care a menţionat în şedinţă că „fragmentarea și pulverizarea electoratului european și național va crește șansele opțiunilor antieuropene”.

Pentru a nu admite acest lucru, Platforma DA propune să fie susţinută „candidatura lui Mihai Druță, deputat în primul Parlament al RM, semnatar al Declarației de Independență, iar astăzi – un reprezentant respectat al diasporei”.

Potrivit formaţiunii, Mihai Druță „nu este în acest moment membru de partid, însă cu toate acestea, el a participat activ și dezinteresat în patru campanii electorale în susținerea opțiunilor democratice (2016-2019) și împărtășește cu toată inima idealul forțelor naționale din Republica Moldova”.

„Chemăm toate formațiunile de centru-dreapta să acționeze cu toată responsabilitatea, astfel încât să nu permitem ca într-o circumscripție cu electorat tradițional european să câștige candidații actualei puteri antieuropene. Mai avem foarte puțin timp pentru ca deciziile noastre să genereze rezultatele pe care le așteptăm”, susţin politicienii de opoziţie, dând asigurări că Platforma DA „va acționa cu responsabilitate și cu dragoste pentru oameni, ca întotdeauna”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.