Politică

PSRM NU S-A PREZENTAT LA ŞEDINŢA PARLAMENTULUI ÎN SEMN DE SUSŢINERE A MĂSURILOR ANTICRIZĂ ALE GUVERNULUI

03 aprilie, 2020

Fracţiunea parlamentară a Partidului Socialiştilor „a făcut uz de dreptul său regulamentar să nu participe la ședința Parlamentului, ca și opțiune politică în sprijinul măsurilor luate de Guvernul Ion Chicu”.

Potrivit agenției INFOTAG cu referire la un comunicat al PSRM, „aceste măsuri, luate în perioada situației excepționale în care se află Moldova, vin să ajute cetățenii țării, atât angajații, persoanele care rămân fără un loc de muncă, cât și afacerile mici și mijlocii”.

„Aceste măsuri trebuie să fie realizate imediat, deoarece cetățenii așteaptă ajutor acum, nu peste o lună-două sau mai multe. În situație excepțională sunt necesare și măsuri excepționale, inclusiv pentru a veni în ajutorul oamenilor și businessului”, susţin socialiştii.

Fracţiunea şi-a reiterat sprijinul pentru toate acțiunile Guvernului Chicu în această perioadă de pandemie.

„Deși coronavirusul reprezintă un pericol iminent la adresa întregii lumi, ritmul de creștere a noilor cazuri de COVID-19 în Moldova este mai lent comparativ cu alte state europene. Aceasta demonstrează că autoritățile noastre au luat măsuri corecte de limitare a răspândirii virusului. Acțiunile bune ale Guvernului țării sunt apreciate și de către Organizația Mondială a Sănătății, dar și de către experți independenți”, au menţionat deputaţii PSRM.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.