Politică

DEPUTATUL PSRM, VLADIMIR MIZDRENCO, ESTE INFECTAT CU CORONAVIRUS

26 mai, 2020

Deputatul Partidului Socialiştilor, Vladimir Mizdrenco, este infectat cu coronavirus. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta el a anunţat luni seara pe pagina sa de facebook.

„Astăzi, împreună cu alți colegi din fracțiunea PSRM, am făcut testul anti-COVID-19. Cu puțin timp în urmă, am primit rezultatul și este pozitiv. De obicei, cuvântul „pozitiv” pentru mine avea o asociere cu lucruri bune, nu și acum. Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus. Cu toate acestea, sunt obligat să stau cel puțin 14 zile în autoizolare, sub stricta monitorizare a medicului de familie”, a scris deputatul.

Câțiva dintre colegii săi, care, la fel, au fost testaţi la COVID-19, au scris despre aceasta pe rețelele de socializare, dorindu-i lui Mizdrenco însănătoşire rapidă.

În același timp, primarul orașului Rîșcani, Victor Bogatico, unde socialistul a fost ales deputat, și-a exprimat indignarea faţă de comportamentul acestuia.

„Deputatul nostru este infectat!!! Prostia dă naștere la indiferență, neglijență, egoism și iresponsabilitate! În ciuda interdicţiei impuse de președintele Parlamentului, acesta a mers prin oraș în tot weekendul și s-a lăudat tuturor cu noua sa mașină. Imaginați-vă câți oameni el a întâlnit, iar aceștia sunt comercianți, antreprenori, cetățeni simpli, membri și non-membri ai PSRM. Iar tatăl său astăzi după-amiaza a petrecut o jumătate de zi în comisia de la primărie și toți cei care erau acolo s-au dus acasă la familiile lor. Necazul vine de unde nu te aștepţi. Impunitatea dă naștere la iresponsabilitate”, a scris primarul.

Decizia privind testarea la coronavirus pentru toți deputații a fost luată de Parlament la ședința din 21 mai. Aceasta este determinată de faptul că infecţia de COVID-19 a fost confirmat la deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc și la soția sa. Vineri, 22 mai, speakerul Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat un ordin privind autoizolarea tuturor deputaților. Aceştia trebuie să rămâne în izolare până când testele COVID-19 confirmă rezultatele negative.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.05.26 17:17 David
    Cum asa? deja deputatii au boala asta...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.