Politică

PLATFORMA DA A RESPINS INFORMAŢIA CĂ UN ANGAJAT AL PARLAMENTULUI ESTE INFECTAT CU COVID-19

03 iunie, 2020

Platforma DA a respins informaţia că un angajat al fracţiunii partidului este infectat cu COVID-19, căci „testul repetat este negativ”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a comunicat pe reţelele sociale preşedintele fracţiunii, Alexandru Slusari, care şi-a exprimat indignarea faţă de cele întâmplate.

„Public cerem de la Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale pornirea anchetei pe acest caz. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă. Încă o dată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică a avut loc cu încălcarea ordinului Ministerului Sănătăţii”, a menţionat el.

Slusari şi-a exprimat regretul că „bănuielile fracțiunii precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului s-au adeverit”.

„Facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar și cu prețul pierderii mai mult decât iresponsabile a finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor. De aceea, este foarte important să reluăm ședințele legislativului săptămâna curentă”, consideră Slusari.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.