Politică

PREŞEDINTELE IGOR DODON CONSIDERĂ CĂ OPOZIŢIA ESTE SLABĂ ŞI SE TEME SĂ DEMITĂ GUVERNUL

05 iunie, 2020

Preşedintele Igor Dodon consideră că opoziţia este slabă şi se teme să demită Guvernul. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a declarat vineri, în cadrul emisiunii săptămânale „Preşedintele răspunde” de pe reţelele sociale.

„Opoziția vorbește mult despre demiterea Guvernului, dar nu face nimic. Dacă nu vă place acest Guvern, înregistrați moțiunea de cenzură, de ce vă jucați? Săptămâna aceasta, un cetăţean de la nordul republicii a spus despre această situaţie: „Câinele care hamăie mult nu mușcă”. Aşa şi opoziţia noastră, vorbește mult și nu face nimic”, a spus Dodon.

El a subliniat că „opoziţia nu este capabilă nici măcar să demită Guvernul, dar nu să formeze unul nou”.

„Ce vă jucați atâta în „pesociniţă” în Parlamentul Moldovei?! Știți de ce nu o fac? Pentru că se tem să își asume responsabilitate într-o astfel de situație, cu criză, cu secetă, cu pandemie. Opoziţia se teme să creeze această coaliţie, denumită de în popor „coaliția Sandu-Candu-Plaha-Șor”. Sandu e un pic mai deșteaptă și a luat decizia să ia o pauză, dar Năstase umblă peste tot: prim-ministru - eu, primar - eu, ministru de Interne - eu, președinte tot eu. Liniștiți-vă odată. Năstase îmi pare că se vede deja premier și la toți împarte, cine și unde va fi ministru”, a menționat Dodon.

De asemenea, el a criticat-o pe președinta PAS, Maia Sandu, care a declarat că „niciodată nu va purta negocieri cu socialiștii”.

„Niciodată să nu spui niciodată. Ea a mai deja că nu va negocia cu socialiștii, nu s-a salutat cu mine, iar apoi au creat coaliție. Uneori, situația din politică se schimbă, nu trebuie să te grăbești. De aceea, sfatul meu pentru dumneavoastră: nu vă grăbiți!”, a spus Dodon.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.06.08 12:13 Olbrait
    Toamna opozitia sa arata lui Dodon daca ea are dintii...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.