Politică

​DEPUTATUL ŞTEFAN GAŢCAN ÎŞI RETRAGE PLÂNGEREA DEPUSĂ LA PROCURATURA GENERALĂ

06 iulie, 2020

Deputatul Ştefan Gaţcan a anunţat că îşi retrage plângerea depusă la Procuratura Generală privind exercitarea presiunii asupra lui după ce a părăsit fracţiunea Partidului Socialiştilor şi în favoarea grupului „Pro Moldova”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, într-un video postat luni pe reţelele sociale, Gaţcan susţine că „la el totul este bine”.

„Vreau să vă spun că cererea depusă pe data de 30 iunie către Procuratura Generală o să fie retrasă. Da, într-adevăr, eu am cerut aplicarea articolului 13 din statutul deputatului, pentru protecția juridică a mea și a familiei, deoarece la etapa respectivă a fost această necesitate”, a spus deputatul.

El şi-a exprimat speranţa că în curând va reveni în Moldova „ca să lucreze mai departe pentru cetățeni și pentru țară”.

În cererea sa din 30 iunie, după ce și-a anunțat retragerea din fracțiunea Partidului Socialiştilor, Gaţcan s-a plâns la Procuratura Generală că socialiștii exercită presiuni asupra lui și îl intimidează. Procuratura Generală a anunţat că plângerea va fi examinată. În același timp, Procuratura a declarat că nu a primit nicio cerere de la liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, care intenționa să ofere detalii despre câţi bani Gaţcan a primit pentru a pleca din fracţiune.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.