Politică

PARTIDUL SOCIALIŞTILOR ESTE INDIGNAT CĂ OPOZIŢIA A BOICOTAT DIN NOU ŞEDINŢA PARLAMENTULUI

07 iulie, 2020

Partidul Socialiştilor (PSRM) este indignat de „comportamentul absolut iresponsabil al Alianței Haosului Candu-Sandu-Plaha-Șor, care a blocat luni, în mod repetat, suportul pentru sute de mii de cetățeni din Moldova”.

Potrivit agenției INFOTAG, cu o asemenea declaraţie a venit partidul luni, după ce, „ascunzându-se după diferite pretexte inventate, partidele oligarhice, cu suportul partidelor Maiei Sandu și Andrei Năstase, au boicotat ședința de luni a Parlamentului, la care Guvernul Chicu a încercat, a treia oară, să-și asume răspunderea în fața deputaților pe un pachet de legi în suportul cetățenilor”.

Socialiştii amintesc că, din cauza comportamentului antipopular al Alianței Haosului Candu-Sandu-Plaha-Șor, zecile de mii de angajați din sistemul medical au rămas fără majorarea de salarii, iar peste 660 de mii de pensionari vor rămâne fără indemnizaţia suplimentară de 700 de lei”.

„Din cauza mofturilor politice ale opoziției, nu vor fi alocate nici 50 de mil. de lei pentru crearea noilor locuri de muncă în 16 raioane ale republicii”, susţin ei, menţionând că pentru opoziție „este important doar haosul”.

Cu toate acestea, „în condițiile blocării de către opoziție a suportului financiar pentru oameni, PSRM, împreună cu Guvernul Chicu și Președintele Igor Dodon, va identifica soluții pentru a ajuta cetățenii țării, în pofida diferitor piedici pe care le pun cei din Alianța Haosului Candu-Sandu-Plaha-Șor”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.