Politică

PREMIERUL A ÎNDEMNAT PAS SĂ SPUNĂ CONCRET CARE PREVEDERI ALE LEGILOR ADOPTATE DE GUVERN NU ÎI CONVIN

08 iulie, 2020

Prim-ministrul Ion Chicu continuă polemica pe reţelele sociale cu liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, căreia i-a propus „să spună concret care prevederi din proiectele adoptate de Guvern nu sunt acceptabile pentru PAS”.

Potrivit agenției INFOTAG, el a menţionat pe pagina sa de facebook că „politicienii fac politică – asta le e „pâinea”; între timp, oamenii nu au de pâine”.

„Dacă asemenea propuneri concrete nu există, propun Maiei Sandu să nu să se opună aprobării proiectelor. Dacă PAS are propuneri realiste pentru o nouă rectificare de buget (după ce proiectele cu caracter urgent asumate de Guvern vor intra în vigoare), sunt gata să le discutăm și să venim cu o rectificare adițională”, a scris premierul, subliniind că joi dimineaţa va veni din nou în Parlament şi contează pe responsabilitatea Maiei Sandu.

El a amintit că unul dintre proiectele pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea prevede alocarea a 50 mil. lei pentru crearea a 16 platforme industriale în raioane.

„Aceste proiecte nu au când aștepta conjuncturi favorabile pentru politicienii din Parlament. Ele trebuie urgent promovate!”, susţine Chicu.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.