Politică

DEPUTATUL ŞTEFAN GAŢCAN ŞI-A RETRAS CEREREA DE DEPUNERE A MANDATULUI

09 iulie, 2020

Deputatul Ştefan Gaţcan şi-a retras cererea de depunere a mandatului.

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta a informat la şedinţa de joi a Parlamentului preşedintele Comisiei juridice, Vasile Bolea, care a menţionat că comisia a fost informată în acest sens joi dimineaţa.

Bolea a spus că, în calitate de autor al proiectului, retrage de pe ordinea de zi a Parlamentului proiectul de decizie privind depunerea mandatului de deputat.

Deputații din opoziția de dreapta au început să strige „Rușine!”. Speakerul Zinaida Greceanîi, în răspuns, i-a întrebat „de ce nu a existat aceeași reacție în timpul migrării deputaților (de la Partidul Democrat la grupul „Pro Moldova” – „I.”)”.

Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, a amintit că „PDM este campion la coruperea deputaților (în componența Parlamentului precedent – „I.”), iar ceea ce s-a întâmplat cu Gaţcan este o rușine pentru întregul Parlament”. Ea l-a îndemnat pe Gaţcan „să părăsească imediat Parlamentul”.

Președintele fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, a menționat că „Partidul Democrat nu s-a ocupat niciodată de migrația deputaților”, deși a recunoscut că „au fost mai multe persoane care se ocupau de acest lucru și o fac şi acum, dar este vorba despre foști reprezentanți ai partidului”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.07.09 13:44 Fima
    Principal ca el este sanatos, viu si impreuna cu familiaa...
  2. 2020.07.09 16:46 Emelian
    Din pararea mea asta este o rusina mare.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.