Politică

PREȘEDINTELE FORMAȚIUNII POLITICE “PARTDUL NOSTRU” VA ANUNȚĂ OFICIAL CANDIDATURA SA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE PE 27 AUGUST

05 august, 2020

Președintele formațiunii ”Partidul nostru” va anunța oficial despre participarea sa la alegerile prezidențiale pe 27 august, de Ziua Independenței.

Potrivit agenției INFOTAG, această declarație a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, politicianul mulțumindu-le celor care l-au încurajat pentru această decizie.

”Timp de o săptămână, pe rețelele de socializare, s-au înregistrat mii de videoclipuri în sprijinul participării mele în alegerile prezidențiale. Le mulțumesc tuturor, de la Lipcani până la Vulcănești, cât și celor din diasporă. Împreună nu doar că vom participa, dar vom și câștiga”, a spus Usatâi.

El a mai vorbit și despre despre inadmisibilitatea amânării alegerilor prezidențiale.

„Am înțeles că această idee este tentantă pentru Igor Dodon, mai ales după ce președintele SUA, Donald Trump, a spus că permite amânarea alegerilor prezidențiale din SUA. Până acum, Dodon l-a tot imitat pe Putin, dar a eșuat. Acum îl imită pe Trump. E ca și cum ai avea o căruță cu o singură roată, având pretenția de a concura cu ”Tesla” lui Elon Musk. Înțeleg că Dodon e în stare de orice pentru ca o săptămână sau o lună în plus să se mai plimbe cu limuzina prezidențială, dar nu vom permite astfel de de scenarii ”.

Potrivit lui Usatîi, Igor Dodon nu a fost primit la Moscova, dar el continuă ”să depună eforturi pentru condamnarea lui Usatîi pentru al împiedica să participe la alegerile prezidențiale”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.08.05 13:06 Fima
    Renato - presedinte? Eu nu cred in asa ceva in Moldova!
  2. 2020.08.05 13:09 Stas
    Despre care Igor el vorbeste tot timpu? Igor Dodon?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.