Politică

MARK TKACIUK CONSIDERĂ CĂ NICIUN PARTID NU ESTE INTERESAT DE ALEGERILE PARLAMENTARE ANTICIPATE

16 septembrie, 2020

Membrul Comitetului Executiv al Congresului Civic Mark Tkaciuk consideră că niciunul dintre partidele parlamentare nu este interesat de alegerile parlamentare anticipate. Potrivit agenţiei de presă INFOTAG, politicianul a scris despre aceasta pe rețelele de socializare.

Tkaciuk a subliniat că „indiferent de modul în care toți acești candidați (la președinte -„ I. ”) au jurat să dizolve puterea principală din țară - acest parlament banditesc –nici unul dintre ei nu este capabili de o asemenea ispravă”.

„Nu sunt capabili să lupte, din vizuina lor criminală, confortabilă și sigură, nici deputații din Platforma DA, nici cei din Pro Moldova, nici cei din PDM, nici cei din Partidul Şor. Ca să nu mai vorbim că nici deținătorii imunității parlamentare din Partidul PAS și PSRM nu sunt dornici să-și testeze o dată în plus popularitatea. De aceea, parlamentul îşi va continua cursul obișnuit – după 14 noiembrie, va forma o majoritate reglementară, va sprijini orice candidat propus pentru postul de prim-ministru și va începe să coopereze în mod creator cu președintele ales de către popor”, a spus el.

Tkaciuk consideră că, în orice caz, rezultatul alegerilor prezidențiale va fi „nu relaxarea, nu resetarea, ci o exacerbare a conflictelor obişnuite între diferite diferitele tipuri de sterilitate politică locală” - „un conflict în care aceste personaje care sunt permanent gata să se admire fiecare pe sine însuşi vor încerca să-i implice pe toți fanii și toți curatorii lor străini”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.