Politică

IGOR DODON A PREZENTAT LA CEC LISTELE CU SEMNĂTURI PENTRU ÎNREGISTRAREA SA ÎN CALITATE DE CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDINȚIALE

22 septembrie, 2020
<mt_str50>

Igor Dodon a prezentat la CEC listele cu semnături pentru înregistrarea sa în calitate de candidat la președinție. Potrivit agenţiei de presă INFOTAG, Dodon, care candidează independent, a venit la CEC împreună cu secretarul Partidului Socialist, vicepreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea.

Ei au comunicat că grupul lor de inițiativă a colectat 25 de mii de semnături - în medie câte 800-1000 de semnături în 24 de unități administrativ-teritoriale de nivelul doi, inclusiv 4240 - la Chișinău, 1309 - la Bălți, 1770 - în autonomia găgăuză.

„Voi lupta pentru încă patru ani de mandat prezidențial pentru a asigura funcționarea normală a statului în aceste vremuri dificile la nivel global și regional, afectate de pandemie, secetă și probleme demografice. Voi lucra timp de patru ani, inclusiv pentru a finaliza în mod responsabil toate proiectele promise cetățenilor”, a spus Dodon.

CEC are șapte zile pentru a decide cu privire la înregistrarea sa. Dodon va fi al patrulea candidat înregistrat. Încă opt candidați continuă să strângă semnături. Termenul limită pentru depunerea documentelor este 30 septembrie.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.09.22 13:22 Victor
    Daca dl Dodon nu sa chistiga, atunci el a avea probleme mare. Sunt de acord cu dl Ion Sturza in acest aspect.
  2. 2020.09.22 13:25 Liza
    Esli bi ne Renato Usatii, to Dodon viigral bi uje 1 noeabrea!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.