Politică

CANDIDATUL PAS LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE, MAIA SANDU, A DEPUS LA CEC SEMNĂTURILE PENTRU ÎNREGISTRAREA SA ÎN CURSA ELECTORALĂ

23 septembrie, 2020

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile prezidențiale Maia Sandu, a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală listele de semnături colectate în susținerea sa pentru a fi înregistrată în cursa electorală. Potrivit agenţiei de presă INFOTAG, Sandu a spus că „au fost colectate peste 30 de mii de semnături”, dintre care 25 de mii au fost depuse la Comisie (minimal necesar pentru înregistrare fiind de 15 mii).

După depunerea documentelor, Maia Sandu le-a spus reporterilor că „merge la vot ca să câștige și să creeze condiții normale de viață pentru toţi cetățenii cinstiți ai acestei țări”.

Ea a negat orice posibilitate de utilizare a resurselor administrative de către partid, spunând că „din ceea ce spun oamenii, Igor Dodon folosește resursele statului în campania sa, şi chiar face fotografii cu copii pentru a se promova”.

Ea a respins, de asemenea, posibilitatea de a se afla morți printre semnăturile colectate de grupul său de sprijin – „semnăturile au fost colectate corect, în conformitate cu toate standardele, inclusiv cele sanitare”, iar „colegii au verificat cu atenție toate listele de semnături de mai multe ori”.

În același timp, Sandu consideră că unul dintre membrii Comisiei Electorale Centrale, secretarul CEC Maxim Lebedinschi, în calitate de „fost consilier al lui Dodon, joacă în favoarea acestuia și împotriva proceselor democratice din Moldova”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.09.23 19:01 Victoria
    Nu este corect de loc ce sa fac sustinatorii PAS si Sandu...
  2. 2020.09.23 19:05 Vladut
    Ce sa fie daca dna Sandu sa perde alegerile - maidan?!?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.