Politică

PREȘEDINTELE „PARTIDULUI NOSTRU” ESTE ÎNCREZĂTOR CĂ ÎL VA ÎNVINGE PE IGOR DODON ÎN TURUL DOI AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

28 octombrie, 2020

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este încrezător că se va trece în scrutinul al doilea al alegerilor prezidențiale,iar, ulterior, îl va învinge pe Igor Dodon. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta el a anunțat în ajun la postul de televiziune „TV8”, menționând că în turul doi el va obține 60% din voturi, iar Dodon – 40%.

Usatîi a spus că Dodon încearcă să salveze situația cu ajutorul alegătorilor care locuiesc în Rusia și în regiunea transnistreană.

„Igor Dodon a cerut organizarea votului pentru el în Transnistria și Rusia cu aproximativ 50 de mii de alegători. În Federația Rusă, cetățenii au fost obligați, după ce și-au exprimat voința, să fotografieze buletinul de vot pe fundalul pașapoartelor. Cu toate acestea, atât în Transnistria, cât și în Rusia, el s-a confruntat cu probleme. Nici în Rusia nu este posibilă organizarea votului cu 50 de mii de persoane. Cei care se află în spatele acestui lucru înțeleg că vor veni maximum 10 mii de cetățeni moldoveni”, a spus liderul PN.

Politicianul și-a criticat concurenții pentru inconsistență în lupta împotriva corupției la cel mai înalt nivel.

„Toată lumea strigă despre combaterea corupției, dar nu există proiecte de legi concrete. Iar eu vorbesc despre introducerea termenelor de detenție pentru corupere de la 15 ani la detenție pe viață cu confiscarea bunurilor de la toate rudele apropiate. Credeți-mă, când soacra unui oficial corupt va afla că i se va lua casa, va depune mărturie despre toate cazurile pe care le cunoaște. Cred că furtul ar trebui oprit în țară. Nu am furat niciodată și, în calitate de președinte, nu voi permite altora să o facă”, a subliniat Usatîi.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.