Politică

LIDERUL „PARTIDULUI NOSTRU” ÎŞI VA PROPUNE CANDIDATURA PENTRU FUNCŢIA DE PRIM-MINISTRU, PENTRU A ACCELERA DIZOLVAREA PARLAMENTULUI

13 ianuarie, 2021

Președintele Partidului nostru (PN), primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, intenționează să-și propună candidatura la funcția de prim-ministru pentru a accelera dizolvarea Parlamentului și stabilirea alegerilor anticipate. Potrivit INFOTAG, el a anunțat acest lucru în cadrul emisiunii televizate Politica de la TV8.

Usatîi crede că doar Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) (care a fost condus de Maia Sandu, înainte de a fi aleasă șef al statului „I.”) dorește cu adevărat să dizolve Parlamentul.

„Niciun alt partid nu vrea alegeri anticipate. Toate acestea sunt vorbe. Ei vorbesc despre cadrul legal și vor ca acest lucru să se întâmple în asemenea mod. Majoritatea PSRM și Partidul Şor (PŞ) sunt gata să voteze măcar şi pentru un scaun în calitate de prim-ministru. Igor Dodon intenționează să împiedice Parlamentul să adopte legi timp de trei luni. El așteaptă ca în aceste trei luni să scadă ratingul lui Sandu, în timp ce al PSRM, dimpotrivă, să se mărească. Ei vor să tărăgăneze timpul”, a spus liderul „Partidului nostru”. El a anunțat că intenționează să stabilească o întâlnire cu președintele Maia Sandu pentru a-şi propune candidatura. „Nu cer a fi prim-ministru, dar vreau să devin un candidat pentru care aproape toți deputații acestui Parlament nu vor vota cu siguranță. Și în țară va fi creată situaţia de a iniţia alegeri parlamentare anticipate. A nu vota pentru Usatii va însemna că atât PSRM, cât și PŞ sunt gata să meargă la alegeri anticipate”, a spus politicianul.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2021.01.13 13:51 Leon
    Dl Usatii are increderea, el neaparat trebue sa intra in parlament nou.
  2. 2021.01.13 13:55 Sorina
    On cac vtoroi Cotovschii...
  3. 2021.01.13 13:56 Svetlana
    Eu socot ca dl Usatii este prea dur uniori ce nu este bine pentru liderul tari...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.