Politică

LIDER PSRM: NU TREBUIE DE VOTAT CANDIDATUL LA FUNCŢIA DE PREMIER PENTRU A MERGE LA ALEGERI ANTICIPATE

21 ianuarie, 2021

Președintele PSRM, Igor Dodon, consideră că, dacă președintele Maia Sandu va desemna un candidat la funcția de prim-ministru, acesta nu merită a fi votat, pentru a obţine realizarea alegerilor parlamentare anticipate. Potrivit INFOTAG, el a spus acest lucru într-o emisiune de la postul NTV Moldova.

„Trebuie să fii sincer cu alegătorii. Sunt sigur că cei 700 de mii care m-au votat (la alegerile prezidențiale - „I.”) nu vor să votăm guvernul Maia Sandu. După părerea mea, nu este nevoie să votăm pentru guvernul Sandu. Pe fundalul a tot ceea ce a spus deja împotriva Rusiei, Transnistriei, dați-i încă și guvernul, va sparge atât de multe oale încât vor dura 5 ani pentru a corecta totul. Poziția mea este de a nu vota și să mergem la alegeri parlamentare anticipate”, a spus Dodon.

În același timp, el nu a dat garanții că PSRM nu va vota pentru premierul propus.

„Nimeni nu va da astfel de garanții. Dar dacă va fi numit un candidat bun?”, a spus Dodon, menționând că deciziile de a vota sau nu se iau doar la Consiliul republican al partidului.

Dodon nu-i consideră pe Andrei Năstase (liderul Platformei DA), Renato Usatîi (liderul Partidului nostru) sau Vladimir Voronin (liderul PCRM) drept „potenţiali candidați” la funcția de prim-ministru.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2021.01.21 17:49 Andrei
    El sa intoarce in politica destul de repede...
  2. 2021.01.21 18:42 Stas
    Dodon oceni hitrii i opitnii politic, poetomu on scoro pereigraet Sandu!
  3. 2021.01.21 18:45 Vasile
    Acum dl Dodon sa intilneste cu ambasadorii parca este liderul Moldovei, cum asa, nu se poate asa.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.