Politică

„PARTIDUL NOSTRU” ȘI PARTIDUL „PATRIA” AU DEPUS DOCUMENTELE LA COMISIA ELECTORALĂ CENTRALĂ PENTRU ÎNREGISTRAREA BLOCULUI ELECTORAL A LUI RENATO USATÎI

04 mai, 2021

“Partidul nostru” și partidul “Patria” au depus marți documentele la Comisia Electorală Centrală pentru a înregistra blocul electoral “Renato Usatîi”. Potrivit INFOTAG, despre acest lucru le-a comunicat jurnaliştilor liderul blocului.

„În 2020, Dodon a început să înregistreze spoilere - partide cu denumire similară cu a noastră. Acest lucru este făcut pentru a deruta alegătorii. Iar greșeli în timpul votului pot fi făcute nu doar de către persoanele de vârstă, ci și de către tineri, confundând denumirea. Denumirea blocului “Renato Usatîi” va fi dificil de confundata", a spus politicianul, exprimându-și încrederea că "blocul va câștiga foarte multe voturi".

El a subliniat că cele două partide care au decis să adere la bloc se află într-o poziție centristă. În același timp, el a exclus posibilitatea de a intra în bloc și în alte partide.

„Toate celelalte partide sunt demult la putere, şi acum se avântă iarăşi „ cârmuire”. Nu am fost la putere și nu putem merge împreună cu ei”, a subliniat Usatîi.

Potrivit acestuia, în viitorul apropiat vor fi făcute încercări de înregistrare a spoilerelor pe flancul drept. De exemplu, am în vedere crearea unui bloc dintre Partidului Liberal Democrat și „Platformei DA”.

„De aceea, Vlad Filat a părăsit conducerea PLDM, deoarece Andrei Năstase nu a vrut să meargă cu el. Și astfel, Dodon va încerca să creeze un bloc de forțe de dreapta pentru a lua voturi de la partidul PAS. De asemenea, se gândesc să creeze un bloc PAS sau chiar blocul Maiei Sandu. Toate aceste trucuri vizează crearea haosului și confuzia alegătorilor. Prin urmare, am decis să înregistrăm Blocul “Renato Usatîi”, astfel încât nimeni să nu se înșele și să votăm sigur”, a spus liderul viitorului bloc.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2021.05.04 12:50 Horia
    Eto nazivaetsea - hod conem...
  2. 2021.05.04 12:53 Maria
    Noi toti, daca vrem in UE, trebue sa votam numai pentru dna Sandu, numai pentru PAS!
  3. 2021.05.04 12:54 Svetlana
    Nordul Moldovei si sudu voteaza numai pentru d; Usatii!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.