Politică

UN EXPERT CONSIDERĂ "LOGIC" CREAREA UNUI BLOC ELECTORAL AL SOCIALIŞTILOR ŞI COMUNIŞTILOR

04 mai, 2021

Cunoscutul jurnalist Dumitru Ciubaşenco consideră "logic" crearea unui bloc electoral al socialiştilor şi comuniştilor. Potrivit INFOTAG, el a scris despre acest lucru, marţi, pe pagina sa de facebook.

El a menţionat că în cercurile politice se vorbeşte precum că "crearea unui bloc între Partidul Comuniştilor al ex-preşedintelui Vladimir Voronin şi partidul socialiştilor al ex-preşedintelui Igor Dodon este o problemă rezolvată".

Expertul a amintit că Voronin va împlini 80 de ani pe 25 mai şi, prin urmare, "mulţi consideră că alianţa cu Dodon, care l-a trădat, îl va face de ruşine pe Vladimir Nicolaevici la sfârşitul vieţii sale".

"Alţii susţin că reconcilierea şi alinierea eforturilor lui Voronin şi Dodon vor aduce beneficii Moldovei, deoarece cei doi foşti preşedinţi nu sunt un fost preşedinte", a menţionat autorul.

În opinia sa, unirea lui Dodon cu Voronin "nu le va aduce voturi suplimentare la alegeri".

"Împreună nu vor obşine mai mult decât în ​​mod separat, deoarece cât mai mulţi alegători vor fi atraşi de un astfel de bloc, acelaşi număr, dacă nu chiar mai mare, va fi respins din cauza antipatiei fie pentru Voronin, fie pentru Dodon. La fel ca lovitura unei bufniţe de o buturugă sau sau a unei buturugi de o bufniţă, oricum pe bufniţă o va durea. Dar, în ansamblu, alianţa Voronin-Dodon pare destul de organică. Preşedintele Voronin în perioada sa a dat naştere oligarhului Plahotniuc. Oligarhul Plahotniuc l-a născut pe preşedintele Dodon. Este logic faptul că astăzi sunt iarăşi împreună", a rezumat Ciubaşenco.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2021.05.05 12:02 Petrea
    Parca este logic ca Dodon merge impreuna cu Voronin.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.