Politică

PARTIDUL DEMOCRAT A DEPUS DOCUMENTELE LA CEC PENTRU A PARTICIPA LA ALEGERILE ANTICIPATE

21 mai, 2021

Reprezentanţii PDM au depus joi documentele la CEC, pentru se înregistra în calitate de participant la alegerile parlamentare. Potrivit INFOTAG, pe primul loc în listă este Pavel Filip. El este urmat de fostul ministru de interne Alexandru Jizdan şi de fostul ministru al educaţiei Monica Babuc.

Într-o declaraţie adresată presei, Filip a spus că "aşteaptă ca campania să se bazeze pe fapte, nu doar pe cuvinte". El este încrezut că PDM va trece în următorul Parlament şi va putea schimba situaţia.

"Vom oferi o majoritate, care va face cursul european ireversibil", a spus democratul.

Vorbind despre posibila creare a unui bloc pro-european, Filip a spus că "ar fi bine să-i consolidăm pe cei care împărtăşesc ideea europeană", dar acest lucru nu s-a întâmplat.

PDM a devenit a opta formaţiune care a depus documentele pentru înregistrare în Campania electorală. Anterior acest lucru l-a făcut Partidul Acasă Construim Europei (PACE); Partidul acţiunii comune "Congresul civic"; blocul electoral al lui Renato Usatîi; partidul "Şor"; Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), Blocul electoral al comuniştilor şi socialiştilor şi mişcarea "Speranţa - Nadejda".

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.