Politică

PCRM A NEGAT ZVONURILE DESPRE PLECAREA LUI VLADIMIR VORONIN DIN POLITICĂ

09 septembrie, 2021

Partidul Comuniştilor (PCRM) a negat zvonurile despre plecarea din politică a liderului partidului, fostului preşedinte al RM, Vladimir Voronin. Surse din cadrul serviciul de presă al PCRM au relatat pentru INFOTAG, că "oamenii pur şi simplu au interpretat greşit spusele sale la un post TV".

Voronin "a spus doar că nu va mai candida la funcţia de preşedinte al PCRM".

"Decizia a fost luată: anul acesta voi părăsi funcţia de preşedinte al Partidului Comuniştilor. Cred că comuniştii din organizaţiile teritoriale mă vor înţelege. De atâta timp în fruntea partidului... Nu există alte astfel de exemple în istoria partidelor comuniste, începând cu Lenin, Stalin şi alţii. Eu, desigur, nu mă compar cu aceste figuri la scară cosmică. Dar spun că a sosit timpul", a citat spusele lui Voronin serviciul de presă al PCRM.

Potrivit acestuia, Voronin "de la bun început a menţionat că nu părăseşte politica şi îşi va exercita în continuare obligaţiile în calitate de deputat al Parlamentului şi membru al PCRM".

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2021.09.09 11:09 Grogore
    On sozrel, tolico pozdno uje, partii uje netu!
  2. 2021.09.09 11:15 David
    Multi pot sa confirm, ca dl Voronin a fost lider mare, acum deja nu. din pacate...
  3. 2021.09.09 11:16 Viorica
    Poate dl Voronin vre ca ficiorul Oleg sa fie numit presedinte PCRM?
  4. 2021.09.15 11:02 Klaus
    VV a făcut istorie. Din păcate a avut consilieri ie mediocri sau cu alte interese, care pe urmă l-au și trădat. Interesant cum înțelege și explică VV KOMUNISMUL ca fenomen practic, nu teoretic..Unde această ideologie a fericit populația respectivă ???

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.