Politică

UN DEPUTAT DIN PARTIDUL PAS NEAGĂ ZVONURILE DESPRE DEMISIA GUVERNULUI, DAR SPUNE CĂ SUNT POSIBILE REMANIERI DE CADRE

15 noiembrie, 2022

Deputatul din Partidul Acțiune și solidaritate (PAS) Radu Marian a negat zvonurile despre demisia guvernului, dar a spus că „remanieri sunt posibile”. Potrivit Infotag, el a afirmat aceasta luni seară, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, comentând ședința de duminică seara a fracțiunii parlamentare PAS și a membrilor guvernului.

„Am discutat despre diverse probleme, am discutat situația pe ansamblu. S-a mai spus că au existat zvonuri în societate despre demisia guvernului. Toți erau curioși de unde veneau aceste zvonuri. Da, am vorbit despre asta, dar nu în sensul că ar trebui demis guvernul, ci în sensul că trebuie depuse eforturi pentru creșterea eficienței guvernului. Nu este vorba de demisie, nu este adevărat. Atâta timp cât Natalia Gavriliţa va avea sprijinul politic al fracțiunii, va continua să lucreze pentru binele țării și al cetățenilor”, a spus Marian.

Potrivit acestuia, participanții la şedinţă au remarcat că există deficiențe în activitatea unor ministere și instituţii.

„Când se discută astfel de probleme, este firesc să vorbim despre unele remanieri de cadre. Sunt necesare. Atât președintele, cât și premierul au vorbit despre acest lucru în cadrul întâlnirii. S-au făcut anumite concluzii, dar prerogativa propunerilor și numirilor miniștrilor îi aparține premierului”, a spus reprezentantul majorității parlamentare.

El a spus că „vor fi remanieri în guvern”.

„Cred că cu cât mai repede, cu atât mai bine. Avem de-a face cu crize care n-au fost provocate nici de guvern, nici de cetăţeni. Dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să rezolvăm problemele. Facem tot ce ne stă în puteri, dar, în același timp, nemulțumirea unor cetățeni este firească. Acestea sunt regulile democrației. Și trebuie să lucrăm mai eficient. Pe baza acestui lucru, sunt necesare schimbări și vor fi. Dar este necesar să se opereze nu cu zvonuri și speculații, primul-ministru trebuie să declare acest lucru”, a subliniat Marian.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.